Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Waiting for BABY SPRING


Εν αναμονή της πολυπόθητης μπέμπας μας...
Εν αναμονή της πολυπόθητης άνοιξης....
Εν αναμονή της μπέμπας άνοιξης...
Εν αναμονή της ανοιξιάτικης μπέμπας....




Οκ, ας σοβαρευτώ η χαζοθεία, γιατί έχω ξεφύγει μου φαίνεται! Πού να καταφέρω να κάνω και δικό μου παιδί... Τι έχουν να διαβάσουν τα αυτάκια ματάκια σας!



Δεν είναι γλύκα το κολύμπρι μου, το συμπαθώ αυτό το πουλάκι!

Περί τα μέσα Απριλίου που λέτε, αναμένεται το πρώτο μου ανιψάκι και η χαρά, αλλά και η αγωνία μας έχει βαρέσει, όπως είναι προφανές από τα παραπάνω, κατακούτελα!

Φυσικά από τον τοίχο μου δεν μπορούσαν να λείπουν οι τρισδιάστατες πεταλούδες με χαρτί scrapbooking όπως αυτές της κουζίνας μου-δείτε τις εδώ!


Οι ετοιμασίες για την υποδοχή της, αρκετές, και μιας και η μελλοντική μαμά είναι κλινήρης, η θεία ανέλαβε δράση!

Αυτό το φυτό, πρόσφατα έμαθα οτι λέγεται ταραξάκος, είναι αυτή η κίτρινη μαργαρίτα που βγαίνει στους αγρούς και μετά γίνεται αυτό το διάφανο φυτάκι που σκορπίζεται στον άνεμο! Ήταν έμπνευση της στιγμής και η συγκεκριμένη νεράιδα υποτίθεται ότι είμαι εγώ εξού και το κόκκινο κοντό μαλλί!


Φυσικά προτεραιότητα δόθηκε στο δωμάτιο της μπεμπούλας! Υπήρχε περίπτωση να έχω πρόσφορο τοίχο και να τον αφήσω ανεκμετάλλευτο;;;



Οι εμπνεύσεις πολλές, αλλά η εποχή της άφιξης της μικρής μας, επικρατέστερη, μιας και είναι από μόνη της σύμβολο της νέας ζωής που περιμένουμε στο σπιτικό μας(η αδερφή μου μένει στον κάτω όροφο)!



Ανθισμένη Πασχαλιά σε λευκές και λιλά αποχρώσεις, λουλούδια, πεταλούδες, πουλάκια και νεραιδούλες ήταν στο μυαλό μου εξ' αρχής!
 


 
Με το ζόρι κρατήθηκα να μην το παραφορτώσω γιατί αν ξεκινήσω, οι ιδέες έρχονται βροχή και όλο και κάτι θέλω να προσθέτω!





Το αποτέλεσμα άκρως ανοιξιάτικο, σε παστέλ, χαρούμενα χρώματα με πολύ αγάπη και ευχές για όνειρα γλυκά και μια ζωή παραμυθένια για τη μικρή μου ανιψούλα! Δυστυχώς το γεγονός ότι έχω μια απλή και καθόλου επαγγελματική μηχανή αλλά και ότι αναγκάστηκα να κάνω τη φωτογράφιση νύχτα έχει σαν αποτέλεσμα τα χρώματα να είναι ψιλοχάλια! Συγχωρέστε με και βάλτε τη φαντασία σας να ταξιδέψει!


Φυσικά, φωτιά αναμένεται να πάρει σύντομα, εκτός από τα πινέλα και η ραπτομηχανή μου για να φιλοτεχνήσω κούκλες, σαλιάρες, μαξιλαράκια, παπουτσάκια και διάφορα διακοσμητικά για το νέο μέλος! Εννοείται αναμείνατε στο ακουστικό  διαδίκτυο σας και θα σας κρατώ ενήμερους!





2 σχόλια:

  1. Τι τυχερή μπέμπα να έχει εσένα για θεία!!!! Γεια στα χέρια σου. Κουκλίστικο έγινε. Με το καλό να αποδεχτείτε το νέο μέλος και με το καλό να το καλομάθεις με τις υπέροχες δημιουργίες σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Δήμητρα για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου! Φιλιά!

      Διαγραφή