Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Chef Costello-The chef of my heart!!!



Σεφ Κωστέλλο- Ο σεφ της καρδιάς μου! ;-)

Στις 20 Δεκέμβρη είναι τα γενέθλια του άντρα μου και δυστυχώς όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος,  εν όψη εορτών και ετοιμασιών το αγόρι μου πέρασε σε δεύτερη μοίρα! Ούτε γλυκό δεν του έφτιαξα, καθότι νηστεύαμε-αποτοξινωνόμασταν και οι δυο! Είχα όμως κατά νου να του ετοιμάσω ένα δωράκι, που σίγουρα όμοιο του δεν είχε ξαναπάρει, σαν γνήσιο αρσενικό που είναι!
Κάτι που μάλλον στην τελική ΕΓΩ θα το ευχαριστιόμουν περισσότερο και θα το χρησιμοποιούσα για τους δικούς μου, ανώτερους, διακοσμητικούς σκοπούς (Γυναίκα να σου πετύχει ε?!)
Κάτι που έχω κάνει δώρο στους περισσότερους αγαπημένους φίλους!
Κάτι που έχει να κάνει με την αγαπημένη μου ενασχόληση των τελευταίων χρόνων!
Καμία υποψία;;!
Μα φυσικά και αποφάσισα να τον μετατρέψω σε υφασμάτινο κούκλο (όχι ότι δεν είναι στην πραγματικότητα ένας κούκλος!!-αν δε παινέψουμε το σπίτι μας...)





Η ιδέα μπήκε στο μυαλό μου, όταν έψαχνα έναν τρόπο να γεμίσω ένα άδειο τοίχο στην κουζίνα μου με μια από τις υφασμάτινες κατασκευές μου! Ήθελα κάτι σχετικό με το χώρο, ο οποίος είναι ο αγαπημένος μας στο σπίτι, μιας και μας αρέσει πολύ και στους δυο να μαγειρεύουμε και να δημιουργούμε εκεί!



Το αγόρι μου, που λέτε, μου μαγειρεύει πολύ συχνά, από παραδοσιακά μέχρι και γκουρμέ γεύματα και ΤΟ 'ΧΕΙ λέμε, με ό,τι και αν καταπιαστεί στο χώρο. Άσε που είναι πιο τακτικός (είμαι λίγο τσαπατσούλα ώρες ώρες, το παραδέχομαι!) ;-) και αφήνει την κουζίνα πολύ καλύτερη από ότι τη βρήκε. Συνέχεια με μια πετσέτα σκουπίζει και καθαρίζει τον πάγκο του και κινείται με μαεστρία σεφ στον χώρο! Τον ζηλεύω και τον θαυμάζω σε αυτό! Μου θυμίζει κάτι από Master Chef αλήθεια σας λέω!


Κάπως έτσι λοιπόν και ενώ χάζευα στο pinterest είδα μια κούκλα στο αγαπημένο στυλ Τilda, με αμφίεση Ιταλού σεφ και φυσικά ερωτεύτηκα! Ήταν απίστευτη! Αμέσως μου ήρθε στο νου ο άντρας μου ο οποίος μπορεί να μην είναι Ιταλός μουστακαλής, σαν αυτόν της κούκλας, αλλά είναι μακαρονάς, μαγειρεύει απίστευτα, με το ύφος του καλύτερου σεφ, μα πάνω από όλα, είναι ο ΣΕΦ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ!



Αποφάσισα ευθύς αμέσως να του την φτιάξω την κουκλίτσα και να του την δωρίσω! Δεν ξέρω κατά πόσον συγκινήθηκε με το δώρο του, αλλά έσπευσε να την κρεμάσει στον τοίχο της κουζίνας μας, άρα υποθέτω ότι του άρεσε, παρόλο που δεν το εκδήλωσε με πανηγυρισμούς!



Το όνομα του σεφ μας, ήταν ακόμα πιο ταιριαστό στο όλο concept, μιας και το χαϊδευτικό με το οποίο φωνάζω τον άντρα μου τα τελευταία χρόνια είναι Κωστέλλο (από Κώστας που είναι ο άνθρωπος)! Δεν ξέρω αν θυμάστε τους Abbott και Costello από τις ταινίες ή τα κινούμενα σχέδια. Εγώ έβλεπα τα cartoon μικρή, και του το κόλλησα αν και καμία σχέση δεν έχει μαζί του εξωτερικά ή εσωτερικά, ευτυχώς! Σαν ζευγάρι δε, θεωρώ ότι είμαστε αρκετά, για γέλια, όπως και εκείνοι, οπότε μάλλον θα έπρεπε να με φωνάζει και εμένα Άμποτ για αντίποινα, αλλά ή είναι καλός άνθρωπος ή δεν κάνω για Αμποτ!



Το σεφ Κωστέλλο, ακούγεται ό,τι πρέπει για όνομα Ιταλού σεφ και έπρεπε να μπει οπωσδήποτε στην ποδιά του! Κάθε φορά που τον κοιτώ δε, τόσο τον κούκλο όσο και τον άντρα μου, θυμάμαι τη διαφήμιση γνωστής κρέμας γάλακτος με τον Ιταλό σεφ που δοκιμάζει ζυμαρικά και εκστασιάζεται:
"Que armonia di sapori, que consistenza! Qui ha fatto questo?".  Τον αναπαριστώ κάθε φορά και γελάω μόνη μου!!Τρέλα σας λέω!


Αυτά προς το παρόν, σας αφήνω να απολαύσετε την κούκλα Κωστέλλο και εγώ πάω να δοκιμάσω την σούπα λαχανικών που μου ετοίμασε ο αληθινός σεφ της καρδιάς μου! ;-)










4 σχόλια:

  1. Μα τι υπέροχο δώρο και τι όμορφη ανάρτηση! Εύγε, εύγε, εύγε! Είναι τόσο όμορφο να διαβάζει κανείς όλα τα καλά λόγια που έγραψες για τον σύντροφό σου! Να τον χαίρεσαι και τον Κώστα και τον Costello και φυσικά να σε χαίρονται κι εκείνοι και να είσαι πάντα έτσι δημιουργική και γεμάτη ζεστασιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστούμε!!! Άστα είναι πειρασμός να έχεις τον σεφ σπίτι σου! Και να θες να κάνεις δίαιτα δε σ' αφήνει!!

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι το πιο μεγάλο δώρο είναι η αγπάη σου για εκεινον και η εκτίμηση που του έχεις. αν και ο κουκλος σας είναι πολύ ιδιαιτερος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις δίκιο, αγάπη και κατανόηση πάνω απ'όλα!

      Διαγραφή