Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Sewing Christmas!!!

Ράβοντας τα Χριστούγεννα!

Με μία μικρή καθυστέρηση, λόγω ασθενείας του πολυαγαπημένου υπολογιστή μου, επιστρέφω με μια εκτεταμένη ανάρτηση πάνω στις δημιουργίες της φετινής εορταστικής περιόδου!
Εννοείται ότι οι φετινές γιορτές με βρίσκουν με περισσότερη εμπειρία στο χώρο της ραπτικής αλλά και του crafting γενικότερα, καθώς επίσης και με περισσότερες ιδέες αλλά και λιγότερο χρόνο! Εδώ και ενάμιση περίπου μήνα λοιπόν, έχω χωθεί και χαθεί στη δημιουργία διαφόρων αντικειμένων, από στολίδια, τσάντες, παιχνίδια και δε συμμαζεύεται! Τα περισσότερα προορίζονται για δώρα, άλλα έχουν δοθεί ενώ  άλλα  περιμένουν καρτερικά τις επόμενες μέρες, στολίζοντας εν τω μεταξύ το σαλόνι μου!

Rudolph the red nosed raindeer!!

Πρώτο πρώτο, αν και δεν δημιουργήθηκε με αυτή τη σειρά, σας παρουσιάζω το ελαφάκι-ταρανδάκι μου! Ήταν απο τις πιο απαιτητικές δημιουργίες μου γι αυτή τη χρονιά, η οποία προήλθε απο το βιβλίο της Tone Finnanger που μου έκαναν δώρο οι φίλες μου και ανέφερα εδώ για το οποίο ευτυχώς υπήρχε πατρόν, πράγμα που έκανε τη ζωή μου πιο εύκολη και το αποτέλεσμα υπέροχο, για να στολίζει το δεντράκι μου, δίπλα στον πιγκουίνο δώρο της κουμπαρούλας μου!






Μάλλον θα το βαφτίσω Rudolph, εξ' αιτίας της κόκκινης μυτούλας αλλά και επειδή κολλάω με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και το ομώνυμο τραγουδάκι είναι από τα αγαπημένα!
Τον βλέπετε και χωρίς κερατάκια, πριν κλαδέψει ο άντρας μου τη μισή γειτονιά για να μου βρει τα κατάλληλα τα οποία και πέτυχε νομίζω!

Ακολουθούν τα στολίδια μου, σε μεγαλύτερη ποικιλία και ποσότητα φέτος για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος!

 Οι φτερωτές κουκλίτσες μπαλίτσες εμπνευσμένες από τις tilda teaspoon ladies βρήκαν μια άλλη θέση εδώ σαν μικρές ευχούλες! Στο ένα χέρι μας παροτρύνουν να κάνουμε μια ευχή ενώ στο άλλο κρατούν γραπτώς την ευχή μας για να την μεταφέρουν γρήγορα εκεί που πρέπει και να εισακουστεί!



 Α, και μια ματιά στο εργαστήρι μου δίπλα στο τζάκι στο σαλόνι. Κατάληψη κανονική έχω κάνει!


Βλέπετε όλα αυτά τα gingerbread cookies; Είναι όλα από τσόχα και θα συνοδεύσουν βάζα με πραγματικά cookies που σκοπεύω να φτιάξω για να κάνω ένα γλυκό δωράκι για φίλους και γνωστούς! Λεπτομέρειες και συνταγή σύντομα!


Τέλος σας παρουσιάζω την πρώτη μου απόπειρα δημιουργίας ενός Χριστουγεννιάτικου στεφανιού! Η βάση είναι από φελιζόλ και συνδύασα τα χρώματα που έχει ένα μπαστουνάκι ζαχαρωτό με έναν γλυκούλη Άγιο Βασίλη που έφτιαξα με ύφασμα και μαλλιαρό νήμα! Οι δεύτερες φώτο μου βγήκαν λίγο κίτρινες λόγω έλλειψης φωτισμού και απειρίας μου στη φωτογράφηση, οι πρώτες και τελευταίες δείχνουν το χρώμα όπως είναι κανονικά!


 









Αυτά προς το παρόν! Ελπίζω τώρα που θα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο λόγω διακοπών να επιστρέψω συντομότερα για να σας ευχηθώ και επισήμως καλά και δημιουργικά Χριστούγεννα!
Προς το παρόν δημιουργήστε και χαρίστε!!









1 σχόλιο:

  1. Όλα τα δημιουργήματα σου έχουν τη χάρη τους, αλλά σ' αυτή σου την ανάρτηση λάτρεψα τις μικρές ευχούλες, απλά αξιαγάπητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή