Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Adding to the dream!

Ενισχύοντας το παιδικό όνειρο!

Αυτό πιστεύω ότι κάνει η ζωγραφική παιδικού δωματίου στην φαντασία και τα όνειρα ενός παιδιού και απλά τη λατρεύω!
Πάντα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να ζωγραφίσω τους τοίχους ενός παιδικού δωματίου αλλά στους κοντινούς μας κύκλους δεν υπήρχαν ακόμα παιδιά. Μέχρι που γεννήθηκε η αγαπημένη μου βαφτιστήρα, η οποία ήταν και το πρώτο μωράκι της παρέας και άρα και το πρώτο μας "πειραματόζωο"!!Ευτυχώς τα καταφέραμε μια χαρά!
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τη μαμά της και κουμπάρα μου, που με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε να φιλοτεχνήσω τους τοίχους του παιδικού δωματίου, γιατί αν και ήξερε ότι το ταλέντο υπάρχει στους πίνακες και στο χαρτί, δεν μπορούσε να φανταστεί πως αυτό θα βγει στον τοίχο!
Ευτυχώς βγήκε υπέροχο και το λατρέψαμε όλοι και πρώτη η μικρή! Από τότε δε, ψάχνω να βρω άδειους τοίχους σε παιδικά δωμάτια και ευκαιρίες για ζωγραφική!Είμαι τυχερή που μπήκαμε στην "αναπαραγωγική περίοδο" στην παρέα και όλο και κάποιο νέο μέλος ζητά την τέχνη μου!

Επί το έργον!


Ο ένας τοίχος του δωματίου ήθελα να θυμίζει εικονογράφηση παραμυθιού!

Λεπτομέρειες



Ο απέναντι τοίχος όπου τελικά μπήκε η κούνια! Προσοχή στη λεπτομέρεια στην πόρτα δίπλα στην καμηλοπάρδαλη, υπάρχει μέτρο για το ύψος! Στόχος το 1.80!

Ο χώρος αυτός ετοιμάστηκε για να μπει η κούνια της Βασιλικής αλλά δεν βόλεψε τελικά!
Κάπου εδώ τελειώνει το δωμάτιο της Βασιλικής, του έδωσα να καταλάβει-δεν άφησα σπιθαμή αζωγράφιστη, τέτοιος ο ενθουσιασμός!
Ακολουθεί το δωμάτιο του ανιψιού μου Ανδρέα στο οποίο προστέθηκε φέτος και το αδερφάκι του ο Λάμπρος!Ευχαριστώ και την ξαδέρφη μου για την εμπιστοσύνη!



Εδώ έτοιμο με την φετινή προσθήκη του ονόματος του Λάμπρου!
Τέλος το δωμάτιο της Ζωής είναι το μοναδικό δωμάτιο για το οποίο είχε άποψη, μα και συμμετοχή η ίδια η μικρή μιας και δεν επρόκειτο για μπέμπα μα για ολόκληρη κοπέλα!

Νάτη εδώ, με τη ζωγραφιά της φραουλίτσας που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης!!




Στη σημερινή μου ανάρτηση αν και ίσως θα έπρεπε να έχω Χριστουγεννιάτικο θέμα επέλεξα να αναφερθώ στα παιδικά δωμάτια που έχω κατά καιρούς ζωγραφίσει μιας και μπορούν και αυτά να χαρίσουν χαμόγελα και μεγάλη χαρά στα παιδιά όπως και τα Χριστούγεννα!
Εμπρός λοιπόν καλά μου πινελάκια, πείτε, αδράξτε την ευκαιρία, και αν διαθέτετε έστω και λίγο ταλέντο ξεκινήστε μια ανανέωση-δώρο στους τοίχους του παιδικού δωματίου! Και αν από ταλέντο γιοκ,εγώ είμαι εδώ!

6 σχόλια:

  1. Αχ, βρε cathy μου με συγκίνησες πάλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απιστευτη δουλειά! χαρά στην υπομονή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι το μοναδικό πράγμα το οποίο ευχαριστιέμαι τόσο, που δεν χρειάζομαι καθόλου υπομονή! Αντιθέτως, μη μου πεις απλά να βάψω, εκεί δεν την παλεύω τόσο!

      Διαγραφή
  3. τυχερα τα παιδακια...

    απο το παρτυ της Μαρθας ερχομαι http://mommasdailylife.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι ομορφα! εδωσε αλλο αερα στα δωματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή