Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Crafting for young ladies and a guest star photo!!Κατασκευές για μικρές κυρίες και μαζί μας μια μικρή σταρ!


Δεν θα μακρηγορήσω απολογούμενη για το ότι υποσχέθηκα σύντομα Πασχαλινή ανάρτηση και ωστόσο χάθηκα κοντά δυο μήνες! Η αλήθεια είναι ότι τόσο το φετινό Πάσχα όσο και η φετινή άνοιξη ήταν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ διαφορετικά, γεμάτα ΑΛΛΑΓΕΣ και πολλά ΝΕΑ δεδομένα για τα οποία όμως χρειάζεται ολόκληρο αφιέρωμα να κάνω και γι αυτό θα το μεταθέσω για αργότερα!

Ένα sneak peek μόνο γιατί μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και στη δεδομένη μια ζωή!!!
Το πιο όμορφο μωρό του κόσμου! Η ανιψούλα μου!

Το ότι σας την έσκασα φέτος και δεν πρόλαβα ούτε τις λαμπάδες μου να σας δείξω, δε με πτοεί καθόλου και γι αυτό θα αφιερώσω την σημερινή αφιέρωση όχι στις λαμπάδες αυτές καθεαυτές γιατί θα το φάω το ξύλο, αλλά στις κατασκευές για μικρές κυρίες στις οποίες επιδόθηκα για να στολίσω με δωράκια τις λαμπάδες της Βάσιας και της Ζωής ετών γύρω στα 3.5 και 6 αντίστοιχα!

 Όπως καταλάβατε το σετ για τη μεγαλύτερη δεσποινίδα περιλάμβανε διάφορα αξεσουάρ με επίκεντρο τα μαλλιά και όχι μόνο!

 Ενώ για τη νεαρότερη κυρία, η οποία σε αυτή τη φάση της ζωής της δεν δίνει ακόμη πολύ σημασία στον καλλωπισμό αυτού του είδους, το σετ της αποτελούνταν από τέσσερις διακοσμητικές πεταλούδες για να στολίσει τις κουρτίνες του δωματίου της αλλά και αργότερα τις κορδέλες στα μαλλιά της καθώς οι πεταλούδες έχουν πίσω τους καρφίτσα και μπορούν να τοποθετηθούν παντού ακόμη και να στολίσουν ένα φόρεμα!
Ελπίζω να σας άρεσαν οι κοριτσίστικες κατασκευές μου! Πάντως ήταν αρκετά εύκολες στην υλοποίηση τους και με λίγη φαντασία γίνονται θαύματα για τις μικρές πριγκίπισσες! Κλείνω με μια υπόσχεση ότι θα προσπαθήσω να είμαι πιο συνεπής στα ραντεβού μας εδώ αλλά δεν λέω τίποτα παραπάνω γιατί με μια μικρή πριγκιπέσα τριγύρω είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στον πειρασμό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου