Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Getting my mini pumpkins dressed up for Fall!


Τα κολοκυθάκια μου, αλλιώς!

Θυμάστε πέρσι στην ανάρτηση μου για το καλωσόρισμα του φθινοπώρου, τα κολοκυθάκια μου?


Μιλάω για τα μικρούτσικα που είχαν ήδη ξεραθεί από πέρσι και τα κουκούτσια που έμειναν μέσα τα κάνουν να ακούγονται σαν μαράκες.

Ε, φέτος αποφάσισα να τα βάψω! Είχα πει να αγοράσω σπρέι σε χρυσό και ασημί, αλλά το αμέλησα και σήμερα που μου ήρθε η έμπνευση δεν τα είχα, οπότε αποφάσισα να αυτοσχεδιάσω με τα ήδη υπάρχοντα, μαρκαδοράκια, κάτι αυτοκόλλητα και μπόλικη έμπνευση! Τελικά έγιναν πολύ καλύτερα από ότι θα γίνονταν με τα σπρέι, μιας και είναι τοσοδούλικα και έτσι ήταν πιο εύκολο να δημιουργήσω!



Ιδού τα μεταλλαγμένα μου κολοκυθάκια!







Εδώ σαν κομμάτι της υπόλοιπης σύνθεσης!






Παρέα με το σκιουράκι μου, περσινή δημιουργία από το ύφασμα ενός παλτό της μαμάς
μου!




Και εδώ το σκιουράκι μου στο νεοαποκτηθέν καλάθι μου! Μόλις το πήρα από τη λαϊκή αγορά! Περιμένω να το γεμίσω με καρύδια,κάστανα και κάθε λογής καρπούς! Να τρώει και ο σκίουρος μου να μεγαλώσει!







Τέλος ένα ρουχαλάκι από μανίκι παλιού πουλόβερ για την κούπα μου! Να κρατάω ζεστό το τσαγάκι μου! Δεν έγινε τσαχπίνικο;! Λέω να φτιάξω και άλλο ένα με κουμπάκια αυτή τη φορά!









Φυσικά αυτή ήταν η πρώτη μου απόπειρα φθινοπωρινής διακόσμησης, έχω και άλλες ιδέες στα σκαριά. Οπότε θα τα ξαναπούμε όταν θα έχω νεότερα! Ευχαριστώ που με επισκεφτήκατε!







6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα έγιναν τα κολοκυθάκια σου & με γεια το νέο σου καλάθι. Μόλις το γεμίσεις θα δείχνει σούπερ! Καλό βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριαστώ πολύ! Ανυπομονώ και εγώ, ψάχνω μήπως βρω και βελανίδια αλλά αργούν ακόμα!

      Διαγραφή
  2. Φοβερά τα κολοκυθάκια, πολύ ταιριαστά πάνω στο τζάκι, και βέβαια πρέπει να πω ότι λάτρεψα την θήκη για τα ζεστά ροφήματα! Είναι ιδέα που θα αντιγράψω για το καφεδάκι μου που θέλω να το διατηρώ ζεστό!
    Vera από το fairywo-mom.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Βέρα! Είναι και πανεύκολη συν τοις άλλοις! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  3. Ωραία τα κολοκυθάκια με τα γράμματα.Κράτα το καλαθάκι και στείλε μου το σκιουράκι,τα έχω αδυναμία.Πολύ καλό το πουλοβεράκι της κούπας σου.Περιμένουμε κι άλλα φθινοπωρινά!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Αλέκα, είναι όντως γλυκούλι! Ετοιμάζονται και τα υπόλοιπα φθινοπωρινά μου! Τώρα ράβω φύλλα, θα δω πως θα βγούν και τα ξαναλέμε!

      Διαγραφή