Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Bringing Spring into the house!!



Φέρνοντας την Άνοιξη στο σπίτι μου!

Για να πω την αλήθεια η Άνοιξη είναι μια εποχή που με μπερδεύει!! Όπως κάθε μεταβατική εποχή μπορεί να είναι και ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη ταυτόχρονα! Επειδή όμως, όπως θέλω να λέω, είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος, κρατάω μόνο τα θετικά και είναι αυτά, που θέλω να έχω στο σπίτι μου κάθε τέτοια εποχή!



Φέτος λοιπόν που η ραπτική και η χειροτεχνία με κέρδισαν ολοκληρωτικά, δεν θα μπορούσε να μου ξεφύγει αυτή η εποχή, έτσι απλά! Πηγή μεγάλης έμπνευσης η φύση που ξυπνά! Ευκαιρία λοιπόν να τη βάλω στο σπίτι μου! Σαφέστατα τα λουλούδια του κήπου έχουν την τιμητική τους!


Στη συνέχεια μερικές πεταλούδες! Είχα δει διάφορες εικόνες και αναρτήσεις κατά καιρούς με πεταλούδες από χαρτόνι και άλλα υλικά να πετούν κολλημένες στους τοίχους κάποιου δωματίου! Δεν άντεξα όπως καταλαβαίνετε! Άδειους τοίχους δεν έχουμε, αλλά αυτό δε με πτόησε καθόλου! Το ξύλο που έχει επενδύσει και καλύψει από τη μια μεριά το ψυγείο μας και έβλεπε στο σαλόνι ένιωθε μια μοναξιά και μια βαρεμάρα! Όπως φυσικά μου εκμυστηρεύτηκε! ;-) Έσπευσα λοιπόν να του στείλω ένα σμήνος πεταλούδες και ταιριάξαν υπέροχα! Πήρα χαρτόνια με διάφορα σχέδια στα χώματα που έχουν το σαλόνι και η κουζίνα μου! Οπλίστηκα με ψαλίδια blu tack και πολύ υπομονή, αρχισα την κοπτική και ιδού το αποτέλεσμα!








Μετά ήρθε και η τρέλα με τα κλουβιά! Πολύ στη μόδα, εδώ και καιρό, στους στολισμούς στο εξωτερικό και ειδικά την άνοιξη! Αλλά και μετά το κλουβί της τρελής στο Κάτω Παρτάλι (που πραγματικά απορώ με το κακόμοιρο πουλάκι που αντέχει τόσο πέρα δώθε!) τα κλουβιά κάθε είδους έκαναν την εμφάνιση τους παντού και μπόρεσα και εγώ να τα βρω και να τα προσθέσω στο ντεκόρ μου!



Τι να σου κάνει ένα σκέτο κλουβί όμως, θέλει και τους κατοίκους του! Επειδή τα αληθινά πουλάκια θέλουν και χρόνο και χρήμα, η ραπτική μου με έβγαλε για άλλη μια φορά ασπροπρόσωπη! Τα βλέπεις και νομίζεις ότι θα σου τραγουδήσουν, έτσι δεν είναι!




 

Για το τέλος κράτησα το στεφάνι της Άνοιξης! Αν και προορίζονταν για να γίνει Χριστουγεννιάτικο, το ύφασμα που είχα διαλέξει να το τυλίξω, μου θύμισε τόσο πολύ γρασίδι τότε, που είπα να το κρατήσω για καμιά ανοιξιάτικη έμπνευση και νομίζω ότι το αποτέλεσμα με αποζημιώνει σίγουρα!





Φυσικά, είμαι σε αναμονή για το Πάσχα, πράγμα που σημαίνει χειροποίητες λαμπάδες και μπόλικα δωράκια! Έχω ήδη ξεκινήσει τις κοτούλες μου που θα στολίσουν κλωσσόντας τα, τα κόκκινα αυγά και όχι μόνο!




Σύντομα ελπίζω να σας έχω ολοκληρωμένη Πασχαλινή ανάρτηση! Μέχρι τότε, καλό υπόλοιπο Σαρακοστής να έχουμε!







7 σχόλια:

  1. υπέροχα ολα, τις πεταλουδες και τα κλοτβακια τα εχω και εγω, μου λειπουν ομως τα πουλακια που τα εχεις κανει πανεμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ Μαμά Μάχη για τα καλά σου λόγια και το υπέροχο μπλόγκ σου που το παρακολουθώ αδιαλείπτως! φιλιά στα παιδάκια σου!

      Διαγραφή
  2. Και εγώ τις πεταλούδες λιμπίστηκα...και μου έδωσες ιδέα!!!
    έρχομαι από το λινκ πάρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι η άνοιξη μπήκε για τα καλά στο σπίτι σου! Είναι όλα πανέμορφα!!! Λατρεύω τα κλουβιά και τα στεφάνια ! Έρχομαι από το λινκ παρτι της Μάχης, την καλησπέρα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχες οι δημιουργίες σου! Με κέρδισαν οι πεταλούδες και τα πουλιά. Καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι όμορφα όλα!! Ξετρελάθηκα με τις πεταλούδες...υπέροχες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια και χαίρομαι και εγώ που λόγω του link party της Μάχης καταφέραμε και βρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή